Sen-Colour Sensi kleurrijk in  Eigen Kracht “Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon” Sen Colour Even voorstellen Sensitherapie Sen Colour's deskundigheid Beelddenken Kleurentherapie Contact Tenen Lezen Projecten

“ Tenen lezen : daar zit muziek in”

Tenen, zijn net als onze handen- voeten- gezicht -lichaam,  een afspiegeling van ons innerlijk.

Teenvormen veranderen constant door invloeden van buitenaf : ongeacht de leeftijd.

Onze tenen

Vormen, standen, uiterlijk, teen voor teen, kootje voor kootje, afzonderlijk betekenis, tenen i.c.m. elkaar etc. De verschillende vormen en standen staan symbool voor het omgaan met de verschillende karaktereigenschappen van een persoonlijkheid.

Jouw tenen laten je meer over jezelf weten. Het moment NU geeft aan hoe jij je als  persoon staande houdt: waarin ken ik mijn kracht/valkuilen en kan ik dat gebruiken in de praktijk. Hoe ga ik daarmee het beste om voor mezelf? De sterke, maar ook minder sterke punten,  brengen we in kaart,  zodat de omgang met bepaalde situaties makkelijker kan verlopen.

Tenen lezen

……Is een aangename ondersteuning voor geïnteresseerden, voor zelfinzicht, inzicht in relaties, inzicht bij het maken van keuzes,  hulp bij opvoeding, keuzes in beroep of opleiding en zelfs in de hulpverlening.

…..kan je helpen vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.

Opties :