Sen-Colour Sensi kleurrijk in  Eigen Kracht “Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon” Sen Colour Even voorstellen Sensitherapie Sen Colour's deskundigheid Beelddenken Kleurentherapie Contact Tenen Lezen Projecten

Mijn activiteiten zijn gericht op:

Ouders  en/of  begeleiders van Kinderen van NU, Nieuwetijdskinderen, (hoog) gevoelige mensen, personen met ADHD, Autisme , PDDNOS of aanverwante stoornissen.


Mijn specialismen wens ik ook graag in te zetten bij dieren. De ervaringen tijdens/na de behandelingen bij dieren laten zien dat het als prettig en natuurlijk wordt ervaren.


Mijn ervaringen:

Wil ik graag delen met u door het aanbieden van een lezing. De thema’s van de workshops kunnen variëren van KLEURENTHERAPIE en haar invloed op de gezondheid, SENSI-THERAPIE in relatie met voeding tot SENSI-THERAPIE en/of magnetiseren  bij paarden /katten/honden.


Heeft u of uw organisatie belangstelling , dan stuurt u een @mail/ bericht via contactformulier.

Sen Colour neemt dan spoedig met u contact op.

2013 Paard heeft sollicitant door ... Spirit met paarden art.JAn  201302.pdf Sensi De Therapie voor de Nieuwe Tijd.pdf 2011 Sensi kleurrijk ,...voor paard en ruiter  Spiritueel met paarden Tijdschr art v1 2.pdf

Mijn deskundigheid bestaat uit :

Praktisch Adviseren Behandelen en Coachen d.m.v. Sensi-Therapie,  Begeleiden van (hoog) gevoeligen in de praktijk, Spel en (Ortho-)Pedagogiek, Beelddenken, Kleurentherapie en haar invloed op de gezondheid en Magnetiseren .


Een bijzondere gave is de mogelijkheid om op spirituele wijze, de bijwerkingen te verwijderen uit traditionele medicatie. Dit gebeurt op een inzichtelijke manier zonder de oorspronkelijke werking van de medicatie op generlei nadelige wijze te beïnvloeden. (Medicatie, chemokuren etc.) De verschillende disciplines kunnen gezamenlijk als ook afzonderlijk ingezet worden in u / uw kinds traject.

Publicaties: