Sen-Colour Sensi kleurrijk in  Eigen Kracht “Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon” Sen Colour Even voorstellen Sensitherapie Sen Colour's deskundigheid Beelddenken Kleurentherapie Contact Tenen Lezen Projecten

Kleuren in je leven: dag in dag uit, op school, op ons werk, interieur, kleding en voeding en hebben een grote invloed op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.


Kleur is een vorm van licht van elektromagnetische straling van energie die op dezelfde manier trilt als hitte, geluid en radiogolven. Kleurentherapie is een specialistische therapie waarbij van de helende energie gebruik wordt gemaakt die in zichtbare gekleurde lichtstralen is gebundeld .


Kleuren van energiecentra//chakra’s kunnen invloed hebben op de balans in ons lichaam. Stimulans van buitenaf door visualisaties, meditaties, natuurstenen gebruik, of gebruik te maken van de Ezilight kleur- of Mood/Colour.


Kleur van/in voeding: De kleurtrillingen, waar ons lichaam behoefte aan heeft , kunnen we in balans brengen door het eten van de juiste (kleur) voeding. Voeding heeft een kleur en trillings/energiesterkte en dat oefent invloed uit op ons gehele energieniveau .De organen geven hun lichamelijke reactie en de spirituele energieën om de (chakra's) te stimuleren.


Kleur of licht beïnvloedt ons reageren en emoties b.v. in woninginterieur, klas- of werkruimte en kleding. Een bepaalde persoonlijke kleur kan een veilig gevoel geven .


Sen Colour kan een bewustmaking op gang brengen over KLEUR in het dagelijks leven en kijkend naar de gezondheid . Ze geeft praktische handreikingen toepasbaar in het dagelijkse ritme; voor mens en dier!!

Denk niet Wit. Denk niet Zwart

Denk niet Zwart Wit, maar in de kleur van je hart!

(Lied van Frank Boeijen)